Finalele Campionatelor Nationale     i                     individuale de copii, juniori si tineret

                                                VOINEASA      

                                     07 Aprilie 2009 - 17 Aprilie 2009         

 

             Braila a fost reprezentata la Campionatele Nationale de Sah ce s-au desfasurat in perioada 07-17 aprilie 2009 la Voineasa, de urmatorii sportivi:

 

                BACIU RADU -GEORGE - Clubul Central de Sah Bucuresti si 

                                                               Clubul Sportiv FAIRPLAY Braila

 Raducu a mers extraordinar in Finala Campionatului National de Dezlegari unde a obtinut locul I, respectiv medalia de aur.

     Raducu nu s-a multumit cu o singura medalie si a obtinut frumosul loc II, respectiv medalia de argint in Finala Nationala de Blitz devenind si aici reprezentantul Romaniei la Campionatul European de Blitz, ce va avea loc in localitatea Subotica din Serbia. 

      In Finala Nationala de Sah (rapid) a obtinut locul IV (la egalitate de puncte cu locul II si III - departajarea facandu-se la Bucholtz).

     Raducu a comentat pentru vizitatorii site-ului o partida de a sa jucata la Finala, pe care o puteti vedea la pagina Partida mea.

                    MARIN VICTOR - MIHAI - Clubul Central de Sah Bucuresti si                                                                                       Clubul Sportiv FAIRPLAY Braila

       Victoras a avut o evolutie excelenta la proba de dezlegari obtinand medalia de bronz.  A rezolvat 4 probleme si studiul.     

        De asemenea,  a obtinut locul IV in Finala Nationala de Sah Rapid, la egalitate de puncte cu locul III (departajarea facandu-se prin Bucholtz) obtinand totodata si dreptul de participare la Campionatul European de Sah Rapid ce va avea loc in localitatea Subotica din Serbia, locul VI la Finala Nationala de Blitz, la egalitate de puncte cu locul V, (departajarea facandu-se prin acelasi criteriu) si locul 13 la Finala Nationala de Sah (practic). Desi a dominat toate partidele, din cauza crizei de timp a pierdut 2 puncte si 2 remize.

          Victoras a comentat pentru vizitatorii site-ului cateva partide de ale sale jucate la Finala, pe care le puteti vedea la pagina Partida mea.

 

MATEI ANA - MARIA -  Clubul Sportiv FAIRPLAY Braila 

         Ana -Maria a obtinut locul IV in finala de sah practic, la egalitate de puncte cu locurile II si III (departajarea facandu-se la Bucholtz). Desi Ana s-a aflat pe locul II , pana in ultima runda, fiindu-i necesara doar remiza pentru castigarea medaliei de argint si a titlului de Vicecampioana Nationala, din cauza crizei de timp, a intrat la criteriul de departajare prin Buholtz.    

         Ana –Maria a devenit componenta a lotului national F8 (fete 8 ani), cu drept de participare la Campionatul Mondial ce va avea loc in localitatea Antalya din Turcia, la Campionatul European ce va avea loc in localitatea Batumi din Georgia, precum si la Campionatul Uniunii  Europene ce va avea loc in localitatea Mureck din Austria.

         La Finala Nationala de Blitz, Ana a obtinut o frumoasa victorie in fata noii Campioane Nationale (la sah practic).

         Rezultatul obtinut de Ana-Maria, este mai mult decat meritoriu, avand in vedere ca practica sahul doar de 5 luni.

 

                      Raducu, Victoras si Ana-Maria, tinerele sperante ale sahului romanesc 

                                    FELICITARI! 

 ~

Make a Free Website with Yola.